Birodalmak

From Metin2Master Türkiye Wiki
Jump to: navigation, search


Három királyság létezik: Chunjo (sárga), Jinno (kék), Shinsoo (piros). Minden birodalomnak három saját területe van, map1, map2 és az úgynevezett céhterület, ahol az átkozott állatok találhatóak. Léteznek semleges területek, ahová mindhárom birodalomból vezet út...


Világtérkép
Vilagterkep.jpg

Chunjo birodalom

Sarga zaszlo.png

A Chunjo birodalom a kontinens nyugati részén fekszik. Teokratikus államát spirituális vezetők irányítják.

Alapítása Yoon-Young nevéhez fűződik, aki az egykori császár unokaöccse. Yoon felesége, aki hatalmas mágikus erővel rendelkezik, már korán támogatta férjét a Metin kő fenyegetésének megismerésében. Yoon-Young többször is ellenintézkedéseket javasolt, de figyelmen kívül hagyták. Ezért vezette követőit egy felkelésben az akkor még egységes császárság ellen. A birodalom pusztulása után Chinjo még mindig nyílt vitában áll a Kelettel, és állandó harcban Déllel.

A lakosok arra törekednek, hogy megszerezzék a hatalmat az egész kontinensen, azért, hogy a Metin kő növekvő hatalmának véget vessenek.

Map1 = Joan, Map2 = Bokjung, Céhterület = Waryong

Jinno birodalom

Kek zaszlo.png

A Jinno birodalom a kontinens keleti részén terül el. Katonai hatalomra épül a birodalom, amely az agresszív, harcos természetétű lakosokat irányítja.

Jinno-t Ee-Ryoong vezeti, aki a vér szerinti fia az utolsó császárnak.

Elhivatottnak érzi magát arra, hogy a rendelkezésére álló katonai hatalom segítségével az egykori császárságot visszaállítsa.

A Jinno birodalomban hivatalosan nem vesznek tudomást a Metin kövek jelentőségéből és hatásából eredő félelmekről. Titokban Ee-Ryoong megpróbálja azonban a Metin kövek pusztító hatását saját katonai céljaira érvényesíteni.

Map1 = Pyungmoo, Map2 = Bakra, Céhterület = Imha

Shinsoo birodalom

Piros zaszlo.png

A Shinsoo birodalom a kontinens déli részén fekszik. Az itt élők kereskedelemmel foglalkoznak.

Yoon-Yoing irányítása alatt a kelet-Shinsooi kereskedelemi kapcsolatok a császárság összeomlása után hamar a mai virágzásához vezetett. A lakosok folyamatos harcban állnak azonban a nyugatiakkal, aminek hatására megszűnt a kereskedelmi útvonal. Amikor észrevették a Metin kövek fenyegetését, a kereskedők felfegyverkeztek.

Céljuk a nyugati támadások megfékezése, a kereskedelemi útvonal újboli megnyitása, és az egész birodalom saját irányításuk alatti egyesítése.

Map1 = Yongan, Map2 = Jayang, Céhterület = Jungrang

Semleges területek

Semleges területek:

Majom kazamaták (ADs):

Pók kazamaták:

Speciális térképek:

Vissza

Personal tools